Fyra Underhållshemligheter Av Top Replica Rolex Klockor

Klockans livslängd beror på om bäraren använder och underhåller klockan korrekt. Klockans utseende är smutsigt, längden på remmen är inte lämplig och användningsmiljön är fruktansvärd, vilket lätt kan skada klockan och förkorta dess livslängd. De medelstora och högkvalitativa klockorna bör underhållas vartannat till tredje år för att upptäcka restidens prestanda och rörelseeffektförbrukning. Regelbundna underhållstjänster förlänger effektivt användningstiden för dina replica Rolex klockor.

Vattentät för replica Rolex klocka

Klockans vattentätning beror på den vattentäta gummiringen vid spegeln, bakluckan, handtaget etc., för att nå motsvarande standard. På bottenytan är alla vattentäta klockor märkta med ”WATER RESISTANT” eller ”WATER PROOF” på engelska. Klockan utan vattentät märke kan bara förhindra damm och bör undvika vatten. Den kan användas för 30 meter (3 ATM, dvs. tre atmosfärer) och är vattentät för daglig grooming eller i regn; vattnet stänker på ytan utan att något tryck appliceras på bordet. Klockan kan använda den 50 meter vattentäta mätaren för simning och allmänt hushållsarbete och den 100 meter vattentäta mätaren för undervattensarbete som simning och dykning.

Åldrandet av den vattentäta gummiringen kommer att påverka klockans vattentäta prestanda, så det bör regelbundet ersätta klockans vattentäta gummiring och handtaget (inklusive den vattentäta ringen) enligt dess användning. Kvartsklockans vattentäta element måste bytas ut samtidigt när batteriet byts ut varje gång för att säkerställa god vattentät prestanda.

Den bör inte användas i någon vattentät replica Rolex klocka i ett varmvattenbad, bastu eller miljö med utmärkt temperaturförändring. På grund av temperaturpåverkan kommer den vattentäta gummiringen att expandera med värme och kontraktera med kyla, vilket resulterar i tomrum och accelererat åldrande, vilket kommer att orsaka vatteninträngning och vatten kondens i mätaren och till och med skada delarna.

Replica Rolex Klockornas ”två förhindranden”

I den nationella antimagnetiska, stötsäkra prestandastandarden med ”rest” att uttrycka avser rest den omedelbara dagsskillnaden före detektionen av klockan och den omedelbara dagsskillnaden efter detektionen.

Stötsäker: När klockan oavsiktligt faller till den horisontella hårdträytan från en höjd av 1 meter, får kvarvarande effekt av kvartsur inte överstiga 2 sekunder, och kvarvarande effekt av den mekaniska replica Rolex klockan får inte överstiga 60 sekunder.

Antimagnetisk: När klockan av misstag befinner sig i ett magnetfält med en styrka av 4800A / m, får kvarvarande effekt av kvartsur inte överstiga 1,5 sekunder, och kvarvarande effekt av den mekaniska herrklockan (med en rörelseyta större än 314 kvadratmillimeter) får inte överstiga 30 sekunder, och kvarvarande effekt av den automatiska kvinnoklockan får inte överstiga 45 sekunder.

Hemligheter med uttorkning

Av misstag i fallet med vatten, kan det kallas ett kiselgel granulärt material och ha vatten replica Rolex klocka tillsammans i en stängd behållare; Några timmar senare, ta ut klockan, vattnet är borta. Denna metod är enkel och ekonomisk, utan att skada precisionen och livslängden på bordet. Silikagelen som har absorberat vatten många gånger kan torkas i flera timmar vid 120 ° C. Vattenabsorptionskapaciteten är förnybar och kan användas upprepade gånger.

Renoveringens hemlighet

När klockfodralet är markerat med många linjer kan du släppa en eller två droppar vatten på det och pressa sedan lite tandkräm för att gnugga det. Sedan kan du ta bort linjerna och göra klockfodralet så nytt som möjligt.

Underhållssäkerhet

  • (1) Svetten på dina händer är frätande mot klockfodralet när du bär en klocka. Klockfodralet är tillverkat av nickel-kromlegering, som har bättre korrosionsbeständighet. Klockfodralet i halvstål är koppar och korroderar snabbt på grund av långvarig kontakt med svett. Det skulle hjälpa om du ofta använde en mjuk trasa för att torka av svetten eller pad ett plastklockfäste för att förhindra att det eroderas av arbetet.
  • (2) Öppna inte klockans baklucka efter behag för att förhindra att damm tränger in i rörelsen och påverkar klockans dagliga arbete.
  • (3) Sätt inte din klocka i garderoben med kamferbollar för att undvika replica Rolex klockans oljeförsämring.
  • (4) Sätt inte klockan på radion eller TV-apparaten för att undvika magnetisering.
  • (5) Armbandsur som inte bärs under lång tid bör lindas regelbundet en gång i månaden för att förhindra att delarna står stilla under lång tid för att säkerställa replica Rolex klockmaskinens driftsprestanda.