Snacka Om Replica Rolex Klockan

Om du har en Rolex eller någonsin har försökt att ha en Rolex, är du det typiska utseendet på denna schweiziska klockmakare gigant. Denna unika egenskap hos Rolex utgör en mycket igenkännbar del av klockan: skillnaden mellan en replica Rolex och en vanlig lågprisklocka.

1. Oyster watch case, kung av djupt vatten

Världens första vattentäta klocka var Oyster case, patenterad av Rolex 1926, allt-i-ett kropp (gjord av ett enda metallblock), bezel, rygg och krona är gängade i skalet. En förseglingsring förseglar safirkristallringen. Denna tätning garanterar vattentäthet för alla Rolex Oyster klockor till minst 100 meter. Ostronskruven i bottenskyddet har ett spår; Om det inte finns några speciella verktyg för replica Rolex auktoriserade urmakare att tillhandahålla, kan du inte öppna fallet för att säkerställa att så länge kvalificerad underhållspersonal kan öppna locket.

2. Rolex krona, förseglingskung

Gör klockan helt vattentät. Kronan spelar en nyckelroll. Rolex använder rotationshöjden för att låta den vattentäta rörelsen utvecklas och upprätthålla rörelsen eftersom den går rakt igenom fodralet inuti handlingen. Den roterande typen har ingen rädsla för yttre påverkan.

3. Replica Rolex prickar för enkel identifiering

Rolex kommer att kunna identifiera klockans material och prestanda genom de två punkterna eller linjerna på kronan under Rolex logotypen. Den kan använda det för att skilja mellan Submariner, Sea-Dweller, Deepsea klocka, etc.

4. Klockkedja av ostronstyp, installation av säkerhetslås

Rolex har många patent på armband. Till exempel har Water Ghost klockarmband ett säkerhetslås för att ge extra säkerhet. Den senaste versionen av 15-komponentsmekanismen gör att du snabbt kan öppna och stänga den med spännet. Interiören erbjuder även utökad trimmermontering, som kan justeras upp till 5 mm.

Sedan har vi Master’s Yacht gummiklockarmband, som ser ut som ett enkelt gummiklockarmband. 2015 Yacht-Master klockan lanserades med en super-elastisk metallkärna och svart elastomerbeklädnad. Insidan av remmen har en patenterad kudde som försiktigt stabiliserar tricket. Armbandet levereras vanligtvis med ett 18-karat Everose guld Oysterlock säkerhetsspänne.

5. Datumförstoringsglas ”Bubble Cyclops”

Rolex datum förstoringsglas patenterades i början av 1950-talet och dök först upp i 1953 Datejust klocka. En av de mest distinkta visuella elementen på en replica Rolex klocka tas ofta för givet idag, men enögda var en revolutionerande innovation på den tiden. Rolex meddelade också 1955 och varnade imiterarna för att de skulle vidta rättsliga åtgärder mot dem.

6. Världens första tvåfärgade keramiska ringdesign

Rolex är världens första tvåfärgade keramiska klockdesign, och det lanserades 2005 och först dök upp på Greenwich GMT-Master II svart och blå design med röd och blå design är en av ögonen.

7. Hemgjort guld, vitguld och allt guld

Rolex är det enda varumärket som kastar sina guldklockor i sitt gjuteri, där ädelmetallen kondenserar över 1000 ° C. Den smälta metallen kyls för att bilda pellets, som omvandlas till guldstavar genom ytterligare en smältrunda. Spännen genomgår sedan flera processer under expertis av högkvalificerade personer för att få alla medel som behövs för att tillverka metalldelarna. Everose guld är en patenterad replica Rolex roséguldlegering. Det är en vanlig form av ädelmetaller.

8. Replica Rolex Common 950 platina

Platina är sällsynt, dyrbar och anses vara den ultimata metallen av berömd, ofta används i högt värderade smycken och high-end klockor. Platina är en av världens största och tyngsta viktdensiteter av metall och är känd för sin korrosionsbeständighet. Ironiskt nog är metallen också mjuk och formbar, vilket kräver att en legering är tillräckligt stark. Rolex använder standard 950 platina legering som innehåller minimala mängder rutenium, också Rolexs syntetiska guld.

9. Rolex 904L rostfritt stål

Efter att ha banat väg 904L stål i klockor, valde Rolex att använda denna speciella legering istället för standard 316L rostfritt stål som används i urtillverkning på grund av dess utmärkta hållbarhet och korrosionsbeständighet.

10. Tandring och tandöppning

Rolex klassiska klocklogg Datejust och veckologg Day-Date har vanligtvis enkla ramar på sina väskor. Dessa ramar kan vara antingen smörjda eller klumpiga, med en hint av konsistens.

Köptips: Personer som känner till tabellen väljer replica Rolex, och personer som inte ser tabellen väljer också Rolex. Rolex kan förbli oövervinnlig på grund av den schweiziska klockjättens kraftfulla klocktillverkningsteknik, som har typiska utseende egenskaper. Läsaren behöver bara förstå patenten för att komma igång