ZENITH Presenterar En 2023 Replika Klockor I Begränsad Upplaga Med Anledning Av Det Skotska Loppet

Skottland, 11 maj 2023: ZENITH lanserade DEFY EXTREME E 2023-klockan i begränsad upplaga på tröskeln till det skotska loppet Extreme E ”HYDRO X PRIX”. ”Officiell färgsättning.

DEFY EXTREME E 2023-klockan i begränsad upplaga integrerar högpresterande material och högvibrerande kronografrörelser med speciella exakta timingfunktioner. Företagens sociala ansvarsmål och åtaganden delar detta värde. Denna klocka antar Extreme E-racingbilens ljusa ”vibrerande gröna” ton för att visa medvetenhet och handling om klimatförändringar och använder återvunna och återvunna delar i själva racet för remmen och förpackningen.

Angående ZENITHs nyskapade specialutgåva för Extreme E-loppet, sa Julien Tornare, ZENITHs globala VD: ”Extreme E-loppet har förespråkat hållbar utveckling och allmänhetens medvetenhet om klimatförändringarna under tre på varandra följande säsonger. Medvetenhetshöjningen sker kl. hjärtat av ZENITH HORIZ-ONs initiativ för företagens sociala ansvar Den kompletta kolfiberkonstruktionen hyllar racerbilen Extreme E, som banar väg för DEFY EXTREME-serien.

ZENITH DEFY EXTREME E 2023 limited edition-klockan är den första i DEFY EXTREME E-serien gjord helt av kolfiber och väger endast 96 gram.

För denna DEFY EXTREME E 2023 begränsade upplaga klocka, minskar ZENITH ytterligare vikten på det robusta 1/100 sekunds kronografurverket utan att kompromissa med dess inneboende stabilitet. DEFY EXTREME E 2023-klockan i begränsad upplaga har testats och verifierats i extrema förhållanden och miljöer i Extreme E-bilracet.

ZENITH DEFY EXTREME E 2023 LIMITED EDITION 1/100-del av en andra kronografrörelse synlig genom den skelettformade urtavlan och safirfodralets baksida

Denna hållbara kronografklocka har en flerskiktad skeletturtavla kombinerad med färgade safirelement och dekorerad med den officiella färgen på Extreme E:s ”vibrerande gröna”, som subtilt avslöjar mästerskapets kärnvärden för hållbar utveckling. Genom den ihåliga urtavlan och safirbottenkåpan kan delen av den automatiska kronografrörelsen med extremt hög hastighet och hög vibration ses vagt. Frekvensen är 5 Hz (36 000 gånger/timme); den andra gruppen används för timing, med en vibrationsfrekvens på 50 Hz (360 000 gånger/timme).

ZENITH DEFY EXTREME E 2023 klockarmband i begränsad upplaga använder miljövänliga material och framhäver hållbar utveckling och miljömedvetenhet med den ”vibrerande gröna” tonen i Extreme E racing

För att lyfta fram hållbar utveckling och miljömedvetenhet är ZENITH DEFY EXTREME E 2023 limited edition-klockan utrustad med ett gummiband gjord av Continental German-däck som användes under den första säsongen av Extreme E-racing. Kardborrebandet är omgivet av ett centralt svart gummielement med vibrerande grönt ”Cordura nylon effect” gummi, som återspeglar den ”vibrerande gröna” tonen på urtavlan på DEFY EXTREME E 2023 limited edition replika klockor. DEFY EXTREME E 2023-klockan i begränsad upplaga har två remmar, ett svart gummiband och ett svart kardborrband. Använd det geniala och intuitiva remsystemet på baksidan av fodralet utan några verktyg. Den kan enkelt bytas ut.

Klocklådans förpackning på ZENITH DEFY EXTREME E 2023 begränsad upplaga-klocka hämtar inspiration från den extrema miljön i rallyracing, antar en robust vattentät och trycktålig design och innehåller olika uppgraderade element från den första tävlingssäsongen. Skyddsbeläggningen på säkerhetsboxen kommer från E-grip återvunna däck, och det yttre skyddsskiktet är tillverkat av Extreme E racing presenning.