LANGE 1 Universal Time Platinum 950, Replica Watches

Med LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan ligger världen på din handled. Med en tillfällig blick är tiden hemma och en annan tidszon nära till hands. Den cirkulära dag/nattdisplayen och sommartidsvisningen i den andra tidszonen förstärker klockans höga praktiska funktion. I år lanserade A. Lange & Söhne en ny version av denna intuitiva och lättanvända världstidsklocka, tillverkad av platina 950 och med silvergrå urtavla. Den monokromatiska kombinationen tillför en klassisk elegans till det komplexa och geniala tekniska mästerverket, vilket visar ambitionen hos Saxon Lange klockfabrik att slå igenom unikt konstant.

Den samtidiga visningen av två tidszoner är ett praktiskt tillägg till området för precisionsurtillverkning, och det är också en funktion som uppskattas av klockkännare som reser runt i världen. 2005 gav Lange LANGE 1 Lange 1 World Time komplikationsklockan en unik design. Utöver ursprungsplatsen kan bäraren även välja en referensplats bland alla 24 officiella tidszoner. Den andra representativa modellen som lanserades 2020 är utrustad med ett nytt fabrikstillverkat L141.1-urverk av klockan, som visuellt kan visa sommartiden, vilket avsevärt förbättrar det praktiska. Den här gången antar LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan ett helt nytt platina 950-fodral och en silvergrå urtavla i massivt silver för första gången, vilket presenterar en slående klassisk design. Replica watches.

Enkel men sofistikerad tidszonsenhet

Den nya versionen är baserad på LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan som lanserades för tre år sedan och visar till fullo den innovativa andan och kraftfulla kreativiteten hos Lange urmakare. Sofistikerade mekanismer kombinerat med tidlös design och utmärkt läsbarhet är grundsatserna för denna klocka: stadscirkeln med 24 referensplatser är inställd på den yttre ringen av urtavlan, så den påverkar inte displayfunktionen i LANGE 1 Lange 1 klockserie A harmonisk layout på den unika off-center urtavlan struktur. Tiden hemma och i den andra tidszonen, panoramadatumet och indikeringen av effektreserv är alltid uppenbara med ett ögonkast.

De stora tim- och minutrattarna visar hemmatiden, och de små tim- och minutrattarna visar tiden i den andra tidszonen. När justeringsknappen vid 8-tiden trycks in, kommer stadscirkeln att hoppa en tidszon från väst till öst. Samtidigt kommer timvisaren på den lilla urtavlan att flyttas framåt i enheter om en timme och visa tiden för staden som pekas av den gyllene pilen och tiden för tidszonen den representerar. Här är sommartidsvisningen en genialisk teknisk funktion: om pilfönstret är rött är motsvarande stad i sommartid. Showen har en ljus bakgrund om den spetsiga staden är på standardtid under hela året.

LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan använder också olika färger för att markera dag/natt-statusen för de två tidszonerna: den cirkulära dag/natt-displayen med tillhörande timvisare är inställd i mitten av tvåtimmars- och minutrattarna till informera bäraren Klockan i denna tidszon är dag eller natt. När timvisaren är i området med samma färg som urtavlan betyder det att tidszonen är mellan 06:00 och 18:00, och när timvisaren är i det blå området är det mellan 18:00 och 06:00.

Genialisk synkroniseringsenhet

En annan unik egenskap hos LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan är den utsökt designade och lättanvända synkroniseringsenheten. Den här enheten kan överföra den regionala tiden från en liten timme och minut till en stor timme och minut så att bäraren kan bestämma tiden för den nya centrala tidszonen, tiden för hemmet. Bäraren behöver bara dra kronan till det andra läget för att synkront justera tiden i de två tidszonerna. Men om du fortsätter att trycka och hålla ned den andra tidszonens tidsjusteringsknapp kommer timvisaren för tidszonstiden att förbli oförändrad. I detta ögonblick kan bäraren justera huvudratten ensam för att ställa in en ny tid. Slutligen, när korrigering av den stora kalendervisningen som är kopplad till tiden i den centrala tidszonen är nödvändig, kan den justeras med knappen vid 10-tiden.

”LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan visar starkt Lange Watch Factorys prestationer inom området för precisionsurtillverkning med kreativ utveckling och design för att utmana tradition och banbrytande innovation”, säger Wilhelm Schmid, Langes globala president. Vi kan bara utveckla och tillverka en klocka från grunden varifrån unik funktionalitet och design kommer. Innovation och arv går hand i hand i vår strävan efter perfektion.”

Tillverkar L141.1 rörelse

Klockfabrikens egentillverkade L141.1-urverk ger stark kraft till LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan. Kraftreserven på upp till 72 timmar är utrustad med endast en huvudfjäderpipa. Andra tekniska detaljer inkluderar den klassiska skruvbalansen och tillverkningens fritt oscillerande balansfjäder, som arbetar med 21 600 halvsvängningar per timme. Urverksdelarna har återmonterats och utsökt dekorerade för hand, vilket tolkar Langes strikta standarder för perfektion i varje detalj.

Tre modeller: Måtten på den nya LANGE 1 Lange 1 World Time-klockan förblir oförändrade: boettens diameter är 41,9 mm och tjockleken är 10,9 mm. Förutom den befintliga urtavlan i 18K vitguld/svart urtavla och 18K roséguld/silvervit urtavla, presenteras den nu i ett platina 950-hus med en silvergrå urtavla.