Glashütte Original Excellence-ur, Replica Watches

Tiden flyger iväg och sommarblommor blommar som utlovat. Sommaren är den mest kraftfulla årstiden av de fyra årstiderna. Vi känner livets vitalitet i de rika färgerna och dansar med tiden för att skapa våra vackra kapitel. Med ursprung i 1845 kommer den tyska exklusiva klocktillverkningskonsten – Glashütte Original att ärva den hundraåriga djupa mekaniska urtillverkningsfärdigheten, integreras med den ursprungliga tyska estetiken och matcha de utsökta färgerna med sina utmärkta klockor för att helt tolka ”sommardopaminen”. ”s unika charm. Replica watches.

Snygg stil retro trend

Sixties Small Second Sixties Small Seconds Watch

På den elektropläterade silverurtavlan kontrasterar den välvda strukturen av den dubbelsidiga antireflexspegeln av safirglas med den lätt böjda urtavlan och visarna. Utsmyckad med roséguldvisare och timmarkörer, insvept i ett roséguldfodral av samma färg, är den nya Sixties Small Second 1960-talsklockan retro och trendig. Den mattgröna Louisiana krokodilläderremmen framhäver ytterligare modekänslan i designen på 1960-talet. Det vackra färgschemat ”Summer Dopamine” ger bäraren en känsla av fräschhet i stylingen och känner helt och hållet passionen och kreativiteten som är unik för den eran.

Den banbrytande och företagsamma, extraordinära livskraften

SeaQ Chronograph SeaQ Chronograph Watch

SeaQ kronografklockan har en 43,2 mm boett i rostfritt stål och en djupt elektropläterad blå solmönsterurtavla, som skisserar ett utmärkt utseende och ger en annorlunda visuell njutning. Fyll upp ”sommardopamin”-atmosfären. Urtavlan är dekorerad med präglade arabiska siffror och stångtimmarkörer och är belagd med Super-LumiNova lysande beläggning, vilket ger utmärkt läsbarhet för bäraren. De två kronografurtavlarna är symmetriskt placerade i mitten av urtavlan, och märkets ikoniska stora kalender placeras vid 6-tiden. Det märkestillverkade självuppdragande urverket Caliber 37 kombinerar hållbarhet, precision och användarvänlighet med en gångtid på upp till 70 timmar. Denna klocka kombinerar den höga prestandan hos professionella utomhussporter med innovation och aggressivitet i design, som kompletterar varandra med lugn stil och frisk energi; det är det bästa valet för sommarutflykter.

Excentrisk estetik Unik kreativitet

PanoMaticLunar excentrisk månfasklocka

PanoMaticLunar excentriska månfasklocka arrangerar på ett smart sätt komplexa funktioner som månfasen och den stora kalendern på urtavlan med den estetiska designen av det gyllene snittet. Den använder också en unik handmålad yta för att skapa en skogsgrön färg. Solens skugga är fantastisk. Den vackert polerade boetten i 18K rödguld och den skogsgröna urtavlan kompletterar varandra, gör att klockan ser ljus och fyllig ut, ger ögat en känsla av romantik och lyx, och återspeglar Glashüttes ursprungliga tyska estetiska och praktiska stil. Den färgglada gröna Louisiana alligatorläderremmen fyller handleden med ”sommardopamin”, vilket ger bäraren en fräsch och behaglig känsla. Oavsett om det gäller design eller funktion är denna excentriska månfasklocka unik och kreativ.

Rörlig Nocturne Light Summer

Lady Serenade Serenade klocka

Glashüttes ursprungliga Lady Serenade-klocka, den vita pärlemorskivan, är utrustad med en liten kalender utöver tim-, minut- och sekundangivelserna. Kalenderfönstret är inställt på klockan 6. Tonen överensstämmer med urtavlan. Den genomskinliga infattningen av rostfritt stål är inlagd med 52 briljantslipade diamanter och en briljantslipad diamantutsmyckning på kronan, som visar en rörlig hållning. Förutom det vackra utseendet är märkets egentillverkade urverk utrustad med en finjusteringsmekanism för svanhals för att säkerställa restidens noggrannhet. Tillsammans med ett mintgrönt silkesband av kalvskinn är det som att sjunga en sommarserenad med dig, lätt och behaglig.

Sommaren är en frossande naturfest, med ljusa färger, djärva färgscheman och färgglada kollokationer. Glashütte Original använder det unika tyska färgestetiska konceptet för att göra klockan till en ljus färg i bärarens liv, föra glada, optimistiska och glada känslor genom färgglada blommor och njuta av denna sommardrömsäsong tillsammans.