Världen Är Oändlig, Men Du Har Samma Frekvens, Replika Klockor

Kinesiska alla hjärtans dag närmar sig, och det schweiziska lyxklockmärket Breitling har valt ut ett par replika klockor, och med dig född i harmoni, utforska fler möjligheter i världen tillsammans så att de två hjärtan är oändligt mycket närmare varandra. Den exakta frekvensen beror på kärlek.

Gratis resa

Breitling Aviation Chronograph B01 Chronograph 43 (NavitimerB01Chronograph43) har en svart och vit distinkt urtavla med det ikoniska cirkulära flygande reglaget, som är mycket igenkännligt som ett varumärke. Klockan drivs av Breitlings egentillverkade B01-urverk, som presterar utmärkt. Samma serie av automatisk mekanisk klocka 35 (Navitimer Automatic35) är utrustad med en juvelliknande 18K guldpärlstav, och de diamantinsatta timmarkörerna finns på den rent vita pärlemorskivan. Dagligt slitage. Navitimer aviation timing-serien föddes ursprungligen exklusivt för World Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA). Detta par ”pilotklockor” kommer att bevittna en ny höjd av livets resa tillsammans, exklusivt för dig som är ohämmad.

Allsmäktig

Urtavlan på Breitling mekaniska kronograf B01 klocka 42 (ChronomatB01 42) är midnattsblå och visar djup och återhållen maskulinitet, medan de röda visarna avslöjar eklektiskt mod. Den automatiska kronografen 32 (Chronomat32) i samma serie ekar femininitet med sin vita pärlemorskiva och diamantklädda infattning, medan användningen av rostfritt stål inte saknar djärvhet. Båda modellerna är utrustade med egenskaperna hos den mekaniska klockserien – rullarmbandet, som är nära sammanlänkat av många små metallstänger, som är känsligt, smidigt och bekvämt att bära. Som en heltäckande definitionsklocka som bryter genom gränserna för hav, land och luft, har den både sportig stil och utsökt stil, som kan möta olika dagliga slitage och tillfällen, är lämplig för rörelse och stillhet, och kan användas i par.

Ändlöst simma

Breitling Superocean Automatic 42 (Superocean Automatic 42) och Superocean Automatic 36 (Superocean Automatic 36) är designade kring livsstilen vid havet; oavsett om surfing, simning, dykning eller strandsporter och strandklubbar, kan klockans prestanda och samlokalisering hanteras fritt. Den keramiska ringen utrustad med klockan kan inte bara användas för tajming av vatten- och undervattensaktiviteter utan också bli pricken över i:et för att förstärka klockans skönhet och struktur. För att utvidga den bokstavliga innebörden av ”Slow Motion” (slow motion) i denna serie av prototypklockor, hoppas jag att älskare kan sakta ner tempot, känna nuet med sina hjärtan och njuta av havet och himlen tillsammans.