Ulysse Nardin Lanserar Nautical Series Navigator Aventurine Moon Phase Klock Kopior

Ulysse Nardin, ett schweiziskt oberoende high-end klocktillverkningsmärke, håller fast vid andan av innovation och fortsätter sitt utsökta konstnärliga hantverk. Den renoverar DIVER dykserien Starry Night Watch med gnistrande och charmig aventurinurtavlateknologi. Den är inspirerad av märkets prisbelönta, exakta Navigator Aventurine Moon Phase, en pålitlig marin kronometer.

Aventurin: Enligt legenden, på 1200-talet, på ön Murano, känd som ”Glassets hemstad” i Venedig, Italien, strödde en hantverkare av misstag kopparspån i en ugn av smält glas och uppfann av misstag aventurin. , dess italienska namn, ”aventurina” betyder ”olycka”. Eftersom aventurin är mycket ömtåligt måste hantverkare använda skickliga färdigheter för att skära tunna skivor från hela materialet noggrant, välja skivor som är lika stora, inte innehåller några små luftbubblor och har jämnt fördelade kopparspån för att göra urtavlor.

Nautical Series Navigator Aventurine Moon Phase Watch
Samla djupt arv för att uppnå exakt prestanda

Från 1800-talet till 1900-talet hade Ulysse Nardin ett högt rykte som den utsedda leverantören av marina kronometerklockor till flottorna i många länder. På den tiden användes dessa precisionsinstrument för att mäta longitud och bestämma positionen för fartyg till havs, och deras noggrannhet var avgörande. Ulysse Nardin har vunnit många priser i klocktävlingar med sina klockor för marina observatorier och har tillhandahållit precisionsklockor till flottorna i mer än 50 länder och flera geografiska lantmäteribyråer och observatorier. Inspirerad av denna framstående maritima historia, lanserade Ulysse Nardin den klassiska kronometerklockan i marina serien, som visar extraordinära klocktillverkningsfärdigheter. Under 2017 lanserade Ulysse Nardin en ny generation av djuphavsobservatoriklockor – Navigator-serien av klockor, som fortsätter den tekniska essensen och estetiska egenskaperna hos den tidigare modellen, inklusive myntmönsterram, romerska siffrors tidsskalor, design med dubbla subdials och pekare för rodiumplätering. Klock kopior.

Den nya Navigation Series Navigator Aventurine Moon Phase Watch är begränsad till endast 300 stycken. Inuti det 42 mm diametern rostfria stålhuset lyser den blå aventurinskivan som en stjärnklar natthimmel. Klockan är utrustad med urverket UN-119, helt designat och monterat av Ulysse Nardin. Den har en kiselbalansfjäder och en DIAMONSIL diamant kiselkristall escapement. Ulysse Nardins patenterade DIAmonSIL diamantkiselteknologi hänvisar till att täcka ytan på kiseldelar med ett lager av konstgjord diamantbeläggning, vilket gör rörelsen mer slitstark och stöttålig. Den användes för första gången i FREAK-serien 2007. Urtavlan har en dubbel design med liten urtavla, med en effektreservindikator vid middagstid, en liten sekunders urtavla och ett månfasdisplay vid 6-tiden. Månens uppgång mot den djupa stjärnhimlen ger en elegant reflektion.

DIVER dykserie Starry Night Watch
Dyk ner i havet av stjärnor och njut av den underbara utsikten

Inspirerad av det underbara Vintergatans stjärnljus, är urtavlan på den nya DIVER Starry Night Watch gjord av två överlappande skivor, var och en gjord av pärlemor och blå aventurin, som sammanväver charmig briljans.

De noggrant insatta diamanterna (0,8 karat) på ramen kompletterar de 11 diamanttimmarsmarkörerna (0,12 karat) prickade på urtavlan, vilket bidrar till klockans gnistrande charm. Det mekaniska urverket UN-816 är utrustat med ett kiselutlopp. Det rostfria stålhöljet är polerat, satinerat och vattentätt till 300 meter. Designen med en diameter på 39 mm är lämplig för olika handledsstorlekar. Klockan har ett mörkblått gummiband, och ett vitt krokodilläderband finns att tillgå. Visarna och middagstidsmarkörerna är belagda med vit SuperLuminova, som fortfarande kan avläsas tydligt i mörka miljöer.