Zenith Lanserar Flaggskeppsserien Chronomaster, Replica Watches

ZENITH lanserar flaggskeppsserien CHRONOMASTER för att fira tillfället

I den sanna kärlekens namn, berätta historien om de långa åren; händerna vänder sig snabbt och förmedlar kärlek i varje tum. Tim- och minuthänderna kramar om varandra och möts igen vid solens uppgång och nedgång, och bevittnar den oföränderliga kärleken som dröjer sig kvar i hjärtat och förtätas i handleden.

Vid detta tillfälle har ZENITH valt ut de finaste handledsprodukterna från CHRONOMSTERs flaggskeppsserie, från den lyxiga och eleganta ZENITH CRHONOMASTER Sportklockan till den klassiska och tidlösa ZENITH CHRONOMASTER flaggskeppsserien Original revival full-kalenderklocka. , alla tolkar valet av hjärta till hjärta och tyst förståelse och komponerar kärlekssången i tidens flod med den eviga sanna innebörden.

För första gången är ZENITH CHRONOMASTER Sport-klockan fullt utrustad med fem karat safirer, diamanter och spineller på infattningen och parat med en meteoritskiva från rymden, som visar den charmiga charmen i den stora världen som finns inom en kvadrattum. Bländande ljus och skugga flödar över handleden och dansar ut olika aspekter av elegans och lyx. CHRONOMASTER Sportklockan med en metallisk blå urtavla reflekterar de bländande stjärnorna i älskares ögon med den charmiga natthimlens oändliga drömmar. Den dynamiska och snygga infattningen i polerat rostfritt stål förmedlar en djup och elegant modern stil med innovation och stil utöver klassikerna. Den fantastiska ädelstenen CHRONOMASTER Sport-klocka är i perfekt harmoni. I den ultimata tysta förståelsen fyller det uppriktiga och varma roséguldet och det rena och robusta materialet i rostfritt stål varje hjärtslagsögonblick. Replica watches.

Den gröna versionen av ZENITH CHRONOMASTSER Sportklockan är full av vitalitet och vitalitet. Det är som att gå in i skogen och känna den naturliga doften av vegetationen. ZENITH CHRONOMASTER flaggskeppsserien, en original klocka med full kalender med en olivgrön urtavla, är en boutiqueklocka. Butikens specialutgåva tolkar också den rika gröna färgen perfekt. Istället för den traditionella återhållsamma och klassiska färgmatchningen av klockor, uttrycker de två klockorna sin personlighet i djärva färger, precis som den förnyade växtligheten under tidig vår som utstrålar vitalitet och uttrycker passionen mellan älskare var 1/10:e sekund. Kära minnen.

Den 38 mm diameter ZENITH CHRONOMASTER flaggskeppsserien Original revival helkalenderklocka har en enkel och ren silvervit urtavla med en intensiv svart kronografurtavla. De guldpläterade händerna är utsmyckade som den varma solen som stiger upp på vintern och roterar på minuter och sekunder. Precisionen på varje millimeter registrerar långa år fyllda av värme. Månfasskivan registrerar förändringarna i moln och solsken, och den fullständiga kalendervisningen av dag, datum och månad visar det ömsesidiga engagemanget och sällskapet varje minut och varje sekund under årens förändringar.

ZENITH CHRONOMASTER-flaggskeppsseriens original-revival-klocka med full kalender med en skiffergrå sunburst-urtavla använder en unik färg med en silver-vit kronografurtavla, vilket presenterar en charmig stil med skarp kontrast. Genom att ärva de klassiska och distinkta designelementen från CHRONOMASTER flaggskeppsserien Original revival watch prototypklocka och A386-klockan, utrustad med en ny generation El Primero 3610 automatiskt upprullningsverk, tolkar CHRONOMASTER flaggskeppsserien Original revival full-kalenderklocka elegans och balans. Den perfekta kombinationen med högfrekvent tidtagning döljer romantik i handleden och skyddar de exklusiva minnena i tid. Zenith använder det ultimata hantverket hos högfrekventa tidmätare för att ägna varje ögonblick åt varje ögonblick, försköna varje höjdpunkt med utsökta produkter på handleden och bevittna det ömsesidiga beroendets uppriktighet och uppriktighet.