Blancpains Nya Eviga Kalendermånfasklocka, Replica Watches

2024 sammanfaller med skottåret. Blancpain, ”kalendermästaren”, presenterar storslaget den nya Villeret classic V-seriens eviga kalendermånfasklocka. För första gången använder den ett boett i rött guld med en grön urtavla. Den intelligenta färgtonen förkroppsligar ett ädelt temperament. Denna nya komplexa klocka kommer från Blancpains Le Brassus stora komplexa klocktillverkningsverkstad – där Blancpain fortsätter att lansera utsökta klockor med suverän teknologi och estetisk tilltalande, som visar rik, avancerad klockmakarexpertis. Den gröna urtavlan på det nya verket tolkar också den gröna skönheten i skogen i staden Le Brassus.

Namnet och designgenerna i Blancpains klassiska V-serie kommer från den lilla staden Villeret i Schweiz, där märket har sitt ursprung, omgivet av gröna granar. Denna eleganta och tidlösa klassiska serie förkroppsligar Blancpains utsökta klocktillverkningshantverk, visar den nära kopplingen mellan varumärket och de extraordinära komplexa funktionerna hos schweizisk mekanisk urtillverkningskonst, och tolkar livfullt det kreativa konceptet ”äkthet skapar värde.” Den nya eviga kalendermånfasklockan följer troget andan av fint urtillverkning. Den är utrustad med en komplex funktion som automatiskt hoppar över kalendern efter förändringar i månad och år (inklusive skottår). Den eviga kalenderklockan har ett veritabelt ”mekaniskt minne” och kräver ingen justering förrän i februari 2100. Eftersom den gregorianska kalendern har tre första århundradet vart 400:e år, finns det inga språng i februari av dessa tre år. Till exempel är 2100 ett särskilt fall, och den eviga kalenderbevakningen måste justeras i februari.

Blancpain Perpetual Calendar Moon Phase Watch har ett månfasdisplay vid 6-tiden på urtavlan. Det unika ansiktsuttrycket i månfasen räcker för att kännas igen med en blick. Månfasdisplayen är en av Blancpains väsentliga symboler och en symbol för återupplivandet av den traditionella fina klocktillverkningsindustrin efter ”kvartsstormen” på 1970-talet. Allt detta är resultatet av märkets oförtröttliga ansträngningar – Blancpain har återställt det en gång så fantastiska ryktet om avancerade klocktillverkningsfärdigheter genom att bevisa oersättligheten hos komplexa mekaniska klockor, vilket ledde branschen till renässans. Den ikoniska funktionsklockan för månfasvisning som lanserades av märket 1983 lade grunden för olika efterföljande komplexa kalenderklockor, särskilt eviga sådana. 2024 är ett skottår och Blancpain har lanserat en ny klassisk V-serie med evig kalendermånfasklocka, som återigen visar sin fantastiska urmakarfärdighet. Denna klocka är utrustad med 5954 självuppdragande urverk och har en gångreserv på upp till 72 timmar. Genom klockans baksida i safirglas syns den noggrant polerade bikakeformade oscillerande vikten i rödguld och den antimagnetiska silikonhårfjädern med en blick. Replica watches.

Denna nya eviga kalendermånfasklocka antar en mycket komplex mekanisk struktur. Blancpain har lagt till två unika uppfinningar till designen, som ger stor bekvämlighet för bäraren: för det första säkerhetsskyddet för rörelsejusteringsanordningen, som effektivt kan förhindra bäraren från att göra justeringar när kalenderfunktionen automatiskt hoppar och orsakar skada på rörelsen ; för det andra finns en dold justeringsknapp placerad under klacken. 2004 introducerade Blancpain denna innovativa design i en evig kalenderklocka för första gången. Justeringssystemet för detta märkes patenterade teknologi gör att bäraren enkelt kan justera varje kalendervisning genom att trycka på justeringsknappen gömd under fliken med fingret utan att använda några justeringsverktyg. När de bärs är dessa justeringsknappar placerade under klackarna osynliga, vilket håller sidan av fodralet slät och slät, och undviker ”gropen” utseendet i kalenderklockor. Dessutom spelar kalendervisningslayouten på urtavlan också grädden på moset. Även om mekanismen för denna klocka, oberoende utvecklad och producerad av Blancpain, är mycket komplex, är visningen av tidsinformation tydligt och vackert fördelad på urtavlan, vilket visar en harmonisk balans mellan informationsläsbarhet och designestetik.

Den nya klockan har en elegant solstrålemönstrad grön urtavla, som påminner om granskogarna i Vallée de Joux, Schweiz. Denna eviga kalendermånfasklocka är gjord av Blancpain Le Brassus och ligger i denna dal. Skapad av urmakare i Grand Complex Watchmaking Workshop. Klockans bruna alligatorläderrem återspeglar generositeten i denna vackra dal, där utmärkta klocktillverkningsfärdigheter har utvecklats under årtionden. För att fullända klockans design är en serie unika designelement i den klassiska V-serien – den klassiska dubbla runda ramen med en diameter på 40 mm, ihåliga pilbladformade visare och tredimensionella midjade romerska siffrors tidsskalor – alla röda . Den är gjord av guld och lägger till en kontrasterande varm ton till den mörkgröna urtavlan. Den tilltalande estetiska charmen fyller handleden med en harmonisk skönhet.

Den nya Blancpain Classic V Series Perpetual Calendar Moon Phase Watch är utrustad med stora, komplexa funktioner som representerar fint urtillverkning. Användarupplevelsen är enkel och bekväm. Den gröna urtavlan och boetten i rött guld kompletterar varandra, vilket gör denna klocka unik med skottårsattributet 2024. Den visades perfekt och demonstrerade Blancpains ”kalendermästare”s konsekventa kärlek och uthållighet i fint urtillverkning.