Handmålad Konst Blommar På Handleden, Replika Klockor

BVLGARIs Octo Finissimo-serie lanserar tre klockor i begränsad upplaga. Dessa integrerar på ett skickligt sätt konstnärlig estetik, urmakarfärdigheter och handmålade former, och hyllar den fantastiska trompe l’oeil-tekniken (Trompe L’oeil).

Sedan starten har BVLGARI Octo Finissimo-serien av klockor alltid intagit en unik position inom modern klocktillverkning. Den ultratunna legenden började 2014 när Octo Finissimo tourbillon-klockan slog märkets ultratunna klockrekord för första gången. Med sin banbrytande mikrourtillverkningskonst och rena och enkla designkoncept har Octo-serien lanserat flera representativa moderna klockmästerverk.

Klockserien Octo Finissimo har satt nio ultratunna klockrekord under de senaste tio åren. Dessa inkluderar trehandsklockor som sätter riktmärket för ultratunn design och självuppdragande kronografer.

I år firar Bulgari den kritiska milstolpen för varumärkets 140-årsjubileum. Bulgari Advanced Watchmaking Workshop förnyade djärvt och skapade en ny klocka med en handmålad urtavla för att fira detta ögonblick. Den presenterar på ett skickligt sätt elementen på baksidan av urverket på urtavlan, vilket gör att bäraren känner att han tittar på den. Uppskatta charmen med rörelsen genom den synliga väskans baksida.

Presenterar charmen med spegelbilder med handmålad konst

Ordet Esquisse kommer från det italienska ordet ”schizzo”, som betyder handmålad. Under hela konsthistorien, särskilt sedan den italienska renässansen, har handteckning använts i stor utsträckning inom måleri, skulptur och arkitektur. Anledningen är att sedan renässansen har italienska konstnärer särskilt värderat sina handmålade verk och noggrant bevarat dem för studenter att studera, för arkivhandlingar och för att ytterligare förbättra skapandet av färdig konst. Handritning var nära förknippad med upptäckter som anatomi eller perspektiv under den perioden.

I 140 år har Bulgari engagerat sig i att ärva och främja handmålade kulturtraditioner. De skickliga Bulgari-hantverkarna är väl bevandrade i handmålning, vilket spelar en avgörande roll i den teknologistödda utvecklingen av nya rörelser.

Urverket kan sägas vara själen i en mekanisk klocka, och handmålning kan exakt avslöja klockans själ. Därför kom Bulgari Advanced Watchmaking Workshop på en mycket kreativ idé: att presentera den konstnärliga estetik och urtillverkningsfärdigheter som finns på baksidan av urverket på urtavlan i handmålning.

Octo Finissimo självuppdragande handmålad speciell klocka: tolkar ren och enkel estetik

Bulgari är först med att lansera två Octo Finissimo självuppdragande handmålade exceptionella replika klockor, nämligen modellerna i rostfritt stål och 18K roséguld, med specialutgåvor om 280 respektive 70 stycken. De två klockorna använder skickligt handmålad konst för att presentera miniatyrrotorn, escapement, broar, rubinaxelöglor och raffinerade dekorativa detaljer (som Côtes de Genève och cirkulär ådring) på urtavlan. Den detaljerade mekaniska strukturen som beskrivs i designskisserna av Fabrizio Buonamassa Stigliani är omedelbart synlig. De handmålade penseldragen är levande, naturliga, avslappnade och tillgängliga, och visar kärnegenskaperna hos Octo Finissimo-serien av klockor, och uppnår en utsökt blandning av fantastiska färdigheter och konstnärligt uttryck.

Oavsett om det är 18K 5N roséguld eller rostfritt stål, de ger alla unik visuell skönhet. Modellen i 18K 5N roséguld är utrustad med en polerad och satinerad boett, armband och en särskilt charmig urtavla, som visar en gnistrande monokrom designeffekt. En touch av grått är smart inkorporerat i visarna och handmålade element, vilket bidrar till elegansen hos denna strålande klocka. Urtavlan är som en tom duk, vilket låter handmålade aspekter blomstra.

Modellen i rostfritt stål har också en monokrom design som presenterar en mer distinkt modern urban stil. Den primära färgen på denna klocka är grå:
Den handmålade bakgrunden är benvit.
De kolgrå handmålade elementen har noggrant ritats med en penna av Fabrizio Buonamassa Stigliani.
Händerna är i kolsvarta.
Boetten och armbandet är fyllda med en unik färg i rostfritt stål.
Teknikerna för polering och satinbehandling kompletterar varandra. Sunburst-mönstret på ramen är borstat och polerat, fångar de subtila förändringarna i ljuset i skymningen och tillför en annan typ av ljus till klockan.

De är utrustade med märkets BVL 138-urverk (2,3 mm tjockt, självuppdragande, vilket ger 60 timmars kraftreserv). Orden ”EDIZIONE LIMITATA” och ”1884–2024” är etsade på safirfodralet för att fira 140-årsdagen av Bulgaris födelse. Varje klocka är en klocka och en kärleksfull hyllning till ett djupt arv och hantverk.

Bvlgari Octo Finissimo GMT handmålad speciell kronografklocka: konsten att mekaniskt urtillverkning.

Octo Finissimo GMT handmålade speciella kronografklocka fortsätter detta innovativa koncept. Märkets självuppdragande rörelse har en yttre oscillerande vikt och kan ge en 55-timmars gångreserv. Den yttre kantens pendeldesign är också nyckeln till att hjälpa Octo Finissimo-serien av klockor att slå märkets ultratunna klockrekord 2019. Urverket på denna klocka är bara 3,3 mm tjockt. Den integrerar 30-minutersklockan och den centrala sekundenheten, vilket ger en andra tidszonsvisning vid 3-tiden.

Octo Finissimo GMT är en handmålad kronografklocka som ges ut i en specialutgåva på 140 stycken. Den visar urtavlans kärnelement och urverkets baksida i en intressant handmålad form. Den innovativa BVL 318-rörelsen kan ses genom den synliga baksidan av fodralet. Baksidan av fodralet är graverad med ”EDIZIONE LIMITATA” och orden ”1884-2024”, till minne av Bulgaris årsdag.